Nieuws

Shiatsu Namikoshi op tafel

Vera Carbaat

Iedere dag worden we een dagje ouder. Of we het nou  leuk vinden of niet, het is een feit. En iedere dag dat we ons lichaam gebruiken, slijt het een beetje. En of we het nou leuk vinden of niet, maar ook dat is een feit.

Onze cliënten worden ook steeds ouder en zijn misschien niet meer zo soepel om op de grond te gaan liggen, dan wel van de grond op te staan. En ook wij, therapeuten, worden ouder en kunnen last krijgen van knieën, heupen, onderrug, etc. Misschien herken je het wel. Dan hoef je helemaal niet een andere therapie te leren. Ook shiatsu kun je uitstekend op een massage-tafel uitvoeren en hetzelfde resultaat bereiken als op de grond.

Wil je weten hoe?

Kom naar de 2-daagse nascholing met Vera Carbaat (1966), Namikoshi Shiatsu Europa Instructor, Namikoshi, Aze en Meiso Shiatsu-therapeut en Okido Yoga-docent.

Tijdens deze workshop worden de laatste wijzigingen in de Namikoshi basistechniek ook met je doorgenomen.

Sponsoren

CSMBK
Kobayashi Medical Shiatsu Academy
Ohashiatsu
DBA
TAO Shiatsu
BiBu
Dutch Shiatsu College
ESAcademy

Realisatie: verenigingenweb